vineri, 9 mai 2014

Vreau sa cistig bani online

Linkbucks un site care este foarte asemanator cu adf.ly dar plateste mult mai bine, un site unde iti poti transforma link-urile in profit garantat.
Pe Linkbucks gasesti un script care il poti aduga la tine pe site si automat toate linkurile se transforma in profit, lucreaza identic ca si scriptul de pe adf.ly, diferenta intre cele doua este ca, Linkbucks iti platite absolut toate vizitele, nu doar vizitatori unici.
Eu cu 300 unici si peste 1500 vizite/zi, fac in jur de 1$-2,5$ in fiecare zi doar de pe un site specializat in programe IT. Partea cea mai buna este ca plata se face de la 10$ si este instant in contul tau de paypal.
Daca ai site-uri cu vizitate de peste 100-150 unici/zi poti sa castigi bani in fiecare luna cu acest site. Are si un program de afiliere, daca vrei sa inregistrezi alti webmasteri primesti bani pe trei nivele, 20% de la cei directi nivel unu, 10% nivel doi si 2% ultimul nivel.
La mine traficul e cam 90% din Romania, castigul este mai mic in comparatie cu traficul international, asa ca, daca ai trafic din tari mai dezvoltate castigi mai mult. Minim de plata 10$, bani se primesc in maxim 7 zile de la cerere si se trimit in contul Payza sau PayPal.
Pentru inscriere in program afiliere Linkbucks
Dovada plata de la Linkbucks. Concluzie: ai un site/blog monetizeazal! bani vor veni cu siguranta.
                                                       
INREGISTREAZA-TE AICI GRATUIT

3 comentarii:

  1. Buna ziua,

    Numele meu este Daniel Stroe si va trimit acest email pentru ca sunt interesat de o colaborare cu site-ul dumneavoastra.

    Fiind administratorul site-ului bani-online.org ma intrebam daca exista posibilitatea sa adaugati, contra cost, un link catre site-ul meu pe pagina dumneavoastra. Astept raspunsul dumneavoastra .

    Cu respect,
    Daniel Stroe

    RăspundețiȘtergere
  2. da se poate bannere sau link spre pagina respectiva edvardovidiu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Bani pe Clixsense: http://www.clixsense.com/?3929723

    RăspundețiȘtergere

Multumim cat ales sa va spuneti parerea!!